Laimingi Santykiai Kiekvienai Moteriai

Kaip išspręsti savo santykių problemas ir gyventi poroje laimingai, net jeigu stengiesi tik tu viena…

6 val. seminaro moterims įrašas
su Jurga Lukoševičiene ADOMO

Seminaro įrašo kaina: 80 Eur 65 Eur

– „Aš myliu kitą, tavęs nebemyliu…“

Dvidešimt penktojo gimtadienio rytą, vyras mane pasisodino priešais ir žiūrėdamas tiesiai į akis, ištarė šiuos žodžius.

Tas sakinys aptemdė dangų ir skaudžiai smigo į sielą. Tai buvo vienas iš blogiausių mano gyvenimo momentų.

Subyrėjus pirmai santuokai, jaučiausi išduota ir pasimetusi. Nesupratau, ką padariau ne taip. Maniau esanti ideali žmona.

Rūpinausi buitimi, sutuoktiniu, planavau mūsų laisvalaikį, vengiau konfliktų, buvau išsilavinusi, turinti mylimą darbą. Šeimoje dariau viską, kad tik būtume laimingi.

 

– Kaip drįso mane palikti? Susirasti kitą? Kuo ji geresnė?

Išsiskyrus, viduje skaudėjo, gąsdino vienatvė, bet nusprendžiau vaidinti spindinčią ir laimingą.

Netikėjau, kad dėl santykių griūties esu kalta ir aš.

Desperatiškai bandžiau atkeršyti jam už išdavystę.

Laisvalaikis tapo nuolatiniu vakarėliu: pažintys, vyrų medžioklė, barai, kompanijos.

Išbandžiau draugystę su užsieniečiais, vienos nakties nuotykius, internetines pažintis, santykius kai nepuolu į lovą.

Niekas negelbėjo, vėl netiko, griuvo.

– Nesuprantu vyrų – ką jie mąsto ir ko nori iš moters, kaip jie renkasi žmoną?

Daug kartų namie vakarais viena verkiau. Taip norėjau laimingos šeimos. Maniau, kad galiu tiek daug duoti, bet vyrams to nereikėjo, nebuvo su manim nuoširdūs ir atviri.

Viena draugystė keisdavo kitą. Vis nauji nusivylimai. Pradėjo atrodyti, kad normalių vyrų visai nebėra, o ir su manim kažkas ne taip.

Tada sutikau MB. Iš pirmo žvilgsnio atrodė idealus vyras. Mielas, protingas, subrendęs, atsipalaidavęs, išvaizdus. Vėl atsirado didelė viltis. Maniau, kad jis tikrai mano žmogus.

Po aštuonerių metų draugystės, vieną dieną radau jį lovoje su kita. Prisimenu tą akimirką. Atidarau duris ir matau šalia jo, miegančią blondinę…

– Sprogau iš pykčio, nusivylimo, baimės, kad liksiu amžinai viena.

Tai buvo tikrai pats juodžiausias įvykis gyvenime, bet tuo pat metu ir būtent tai, kas mane atvedė iki lūžio taško, po kurio viskas pasikeitė.

Aš perėjau į drąsą. Nusprendžiau pažinti save, suvokti, kodėl pritraukiu tokius toksiškus santykius ir rasti kelią, kaip iš to išlipti, net jei man prireiks viso likusio gyvenimo, kad tai išsiaiškinčiau.

 

Klausydamasi Jurgos istorijos atpažinau save. Tą moterį, kuri verčia kalnus, kuri nejaučia pagarbos vyrams, nes viską gali padaryti pati. Pirmą kartą taip giliai supratau, jog turiu tai paleisti ir išmokti tai, kas atrodė neįmanoma. Išmokti gerbti vyrus. Ačiū Jurga.
Inga

– Pradėjau ieškoti tikrai laimingų šeimų.

Kuriose yra vaikai, meilė, pagarba, bendrystė. Jas stebėjau, kalbinau, klausiau patarimų. Pradėjo aiškėti pasikartojančios detalės.

Nors skyrėsi šeimų gyvenimo būdas, pasaulėžiūra, finansinė padėtis, bet pasirodo, laimingos žmonos turi besikartojančius bruožus. Kurių nereikia suvaidinti, bet tik atrasti asmeniškai savyje. Pradėjau suprasti, kurie mokymai apie santykius yra naudingi, o kurie neduoda rezultatų.

Dabar jau pati turiu savo svajonių santykius, moku juos puoselėti ir tęsti taip, kad laikui bėgant tik dar labiau gerėtų. Atėjo didelis aiškumas kas užtikrintai, kiekvienai gali padėti savo tempu pasiekti laimingų santykių stotelę. Aš suteikiu aiškią, išgrynintą ir kondensuotą informaciją.

Kad santykiai gyvenime džiugintų, jie paprastai keliauja per keturias stadijas

SUSIDOMĖJIMAS

Pritrauki vyrą – jis domisi tavimi, ieško kontakto, kviečia į pasimatymus.

ROMANTIKA

Jis nori rimtesnių santykių – būti draugu, mylimuoju, suartėti.

SANTUOKA

Tu esi vertinama, mylima. Vyras nori kartu kurti šeimą, peršasi ir veda.

SUBRENDUSI MEILĖ

Jums smagu ir gera kartu, esate pasiryžę puoselėti santykius, juos tęsti ir drauge įveikti iškylančius sunkumus. Jūsų santykiai laikui bėgant tik stiprėja.

Bet… Galbūt tau sunku be pagalbos pereiti ant aukštesnės pakopos.

Dauguma porų niekada nepasiekia SUBRENDUSIOS MEILĖS stadijos. Jos išsiskiria vienoje iš pirmųjų 3-jų.

– Kaip turėti laimingus santykius?

Tiek daug skirtingų mokymų apie santykius, kartais net vienas kitam prieštaraujančių. Yra daug informacijos apie trumpalaikį vyro sužavėjimą. Aš jį bandžiau, veikia puikiai, tačiau trumpai.

Neturint žinių, poros santykiai anksčiau ar vėliau atvėsta, pabosta, griūna. Labai stengiantis man pavyko draugystę su MB išlaikyti aštuonerius metus.

Tačiau tai dar blogiau, kai tik po tiek laiko suvokiau, kad nuo pat pradžių buvau su netinkamu žmogumi.

Daugelis moterų jau naudojasi mano patarimais.

Tai joms suteikia galimybę pritraukti puikius vyrus, ištekėti, turėti nuostabias, darnias šeimas; jokiu būdu neprarasti savęs, bet kaip tik labiau išryškinti savo talentus, charakterį. Atsiranda aiškumas, kas gerina santykius, o kas jiems trukdo.

Seminaro įrašo kaina: 80 Eur 65 Eur

Seminaras labai patiko. Konkretu ir aišku. Daugelis lektorių pasakoja ką darom negerai, tikrai nedaug lektorių kurie konkrečiai ir aiškiai išdėsto ką daryti! Sau pasiėmiau konkrečias technikas ir visą kitą informaciją susijusią su konkrečiomis technikomis.
Jurgita Petkevičienė

Pirkau seminaro įrašus. Ir esu tokia dėkinga 🙏♥️ Pirma iš Jurgitos balso sklido toks tikrumas, kad labai lengvai klausėsi ir kiekvienas žodelis buvo suprantamas. Antra tos tiesos ir praktikos kurias pasiūlė Jurgita buvo tokios lengvos, jų mažai, todėl lengva atsiminti ir kasdien nuolat pritaikyti. Trečia paklausiusi aš tarsi atsimerkiau ir realiai pradėjau žiūrėti į vienokias ar kitokias santykių pasekmės. Klausiausi ne vieną kartą. Ir jaučiu, kad viskas 100% yra tiesa kurią galima pritaikyti savo gyvenime. Ačiū ačiū ačiū Jums Jurgita ♥️
Ieva Varnagienė

Seminaras nerealiai naudingas. Norėčiau, kad jį išgirstų kuo daugiau jaunų merginų. Kaip sakoma – genealu tai, kas paprasta. Bet be mokytojo pačiam sunku tai suvokti. Džiaugiuosi atradusi tokią puikią mokytoją kaip Jurga, kuri per šį seminarą parodė visas mano klaidas santykiuose. Per savaitę po perklausytų įrašų susidėliojau savyje viską, kas man netiko ir apmąsčiau ką noriu turėt. Dirbu, judu link to. Svarbiausia ką išgirdau čia, kad reikia pabūti su savo tiesa, o ne ją „nuryti” ir „ai, atseit ir taip gerai”- nors vidus tai šaukia, jog negerai! Ačiū ačiū ačiū !
Justina Kumštytė

Seminarą nusipirkau tik išvakarėse ir vis abejojau ar tai man. Bet tai buvo pats geriausias mano sprendimas. Seniai ieškojau atsakymų kodėl mano santykiai su vyrais tokie sudėtingi. Ir tas išgrynintas ir tiksliai sudelioti žingsniai viską sustatė į savo vietas. Atradau priežastis ir suvokiną ką darau ne taip. Supratau kad daug turėsiu dirbti ta linkme. Labai sužavėjo tavo paprastumas ir komunikacijos aiškumas. Ačiū labai už šį seminarą.

Giedrė Gečiūnienė

Seminaras
„Laimingi Santykiai Kiekvienai Moteriai“ skirtas tau, jeigu:

=

Esi pasiryžusi augti santykių srityje ir nori išbandyti tai kas padėjo man sukurti laimingą šeimą.

=

Gyveni su vyru, tačiau viduje jautiesi neužtikrinta, santykiuose aplanko abejonės.

=

Neturi antros pusės ir nori laimingų santykių, šeimos.

=

Jauti, jog kitos moterys turi kažką, kuo žavisi vyrai, ką norėtum atrasti ir tu.

=

Nori suprasti daugiau apie vyrus, kokias moteris jie veda ir kodėl būna ištikimi, patikimi bei besistengiantys santykiuose.

=

Tiesiog norėtum pakelti jūsų jau gražią porą į dar harmoningesnį lygmenį. Vis jauti, kad jūsų pora gali būti dar laimingesnė, tik sunku rasti trūkstamą ingredientą.

Seminaro įrašo kaina: 80 Eur 65 Eur

Vyras atkreipia dėmesį į moters išvaizdą, tačiau įsimyli jos energiją. Atgaivink ją.

Šiame seminare perteikiu viską, ką žinau apie tai, kaip pritraukti nuostabų vyrą ir susikurti ilgalaikę harmoniją.

N

Tiksliai parodau spragas ir detales, kurios dažniausiai tempia poros laimę žemyn.

N

Sužinosi, kaip elgtis konfliktinėse situacijose su mylimu vyru.

N

Papasakosiu, kaip tavo santykiai su aplinkiniais žmonėmis daro tiesioginę įtaką jūsų poros gyvenimui.

N

Išmokysiu efektyvių ir veiksmingų technikų moteriškai energijai ir išminčiai stiprinti.

N

Pradėsi išlaisvinti ir paleisti emocijas užuot jausdamasi kalta dėl to, kad jas jauti.

SEMINARO TEMOS

1. KAS TRAUKIA VYRĄ PRIE MOTERS? KAS SUDARO JOS VIDINIO POTENCIALO ESMĘ?

2. KĄ TURI ŽINOTI MOTERIS, NORĖDAMA MAKSIMALIAI REALIZUOTIS SANTYKIUOSE SU VYRU IR DŽIAUGTIS GYVENIMU?

3. IŠ KUR ATSIRANDA KALTINIMAI, PAVYDAS, KONFLIKTAI IR KITI NIŪRŪS SANTYKIŲ KOMPONENTAI?

4. KAIP NEPAKENKTI SANTYKIAMS IR PASIEKTI JUOSE NAUDOS ABIEMS PUSĖMS?

5. KOKIOS YRA VIENATVĖS IR NESĖKMIŲ PRIEŽASTYS? KAIP SUKURTI SANTYKIUS, KURIE METAMS BĖGANT TIK GERĖJA?

6. KAIP NEBŪTI SAVO EMOCIJŲ AUKA, SĖKMINGAI JAS PALEISTI IR JAUSTIS LAIMINGAI?

Seminaro įrašo kaina: 80 Eur 65 Eur

Seminaro metu susidėliojau knygas į lentynas… 🤗 Daugiau, mažiau, sąmoningai, kai kada net nesąmoningai, o iš pajautimo (daug medituoju, todėl jaučiu, kad turiu labai gerą intuiciją), darydavau, jausdavau, stebėdavau Jurgos seminaro metu įvardytus dalykus… Tačiau trūko sistemiškumo, koncentruotumo visame kame, kartais jausdavosi pasimetimas, nesuvokimas, kodėl vyksta tai, kas vyksta, jautėsi dalykų įvardijimo tikrais vardais trūkumas. Todėl labai dėkoju Jurgai, kad ji seminaro metu pateikė tokią tikslią, išsamią, lengvai suvokiamą ir išgrynintą informaciją, kurios man taip trūko…🌞🦋😉 Ačiū❤😘😇🙏
Neringa

Asmeniškai man, sudėjo visus taškus ant i, pamačiau kur mano energija išsieikvoja ir svarbiausia ką daryti? Kad tai pakeisti! Ir išpuoselėti darnius santykius su mylimuoju ir visa aplinka. Jurga, nuostabiai, išsamiai, aiškiai, atvirai, nuoširdžiai iškomunikavo savo patirtį. Nustokime kaltinti kitą, o geriau ATSIGRĘŽKIME Į SAVE. Aš esu pakylėta ir nekantrauju pasidalinti įspūdžiais, kai viską integruosiu į savo gyvenimą! Kaip malonu mokytis ir matyti, tokį pavyzdį. Ačiū ❤️ Kiekviena moteris turėtų pritaikyti šias žinias sau, nes tai santykių pamatai.
Lina Rupšienė

Dalinuosi keliomis ištraukomis iš seminaro

KAS ĮTRAUKTA
Į SEMINARO KAINĄ

6 VALANDŲ VIDEO IR AUDIO ĮRAŠAI

\

3 val. Moteriškumas, santykiai, visa esmė.

\

2 val. Moteris ir emocijos. Praktika, patyrimas.

\

1 val. Klausimai – atsakymai santykių tema.

b

Praktinės dalies instrukcijos PDF dokumentas.

Z

PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA

Mano asmeninė patirtis ir praktika su žmonėmis suteikia užtikrintumo tikėti šio seminaro potencialu: jis gali atnešti realius pokyčius į tavo gyvenimą, todėl pirmas 7 dienas siūlau 100% pinigų grąžinimo garantiją.

Viskas, ką reikės padaryti, tai atidžiai išklausyti visą seminarą, kruopščiai atlikti seminaro metu pateikiamas užduotis, sekti nurodytais žingsniais ir vadovautis mano pateiktomis instrukcijomis.

Jeigu po viso šito tau atrodys, kad siūlomos žinios ir metodika neturi galimybės pakeisti tavo gaunamų rezultatų, reiškia, aš kažką darau ne taip. Todėl jei kreipsiesi ne vėliau, kaip praėjus 7 dienoms nuo seminaro įsigijimo, grąžinsiu tau visus sumokėtus pinigus.

Esu įsitikinusi, kad įgysi reikiamus įrankius potencialui savyje realizuoti. Tau nereikia tuo tikėti.

Visą riziką prisiimu aš, tau telieka dalyvauti visu 100% ir patirti transformaciją.

Seminaro įrašo kaina: 80 Eur 65 Eur

Labai džiaugiuosi, kad sudalyvavau šiame seminare, kuriame stipriai praplėčiau ir pagilinau savo žinias. Esu dėkinga Jurgai Lukoševičienei už labai nuoširdų ir itin atvirą pokalbį, pasidalinimą savo asmenine patirtimi, už įdomias istorijas ir šiltą bei pozityvią atmosferą, nes energija buvo juntama netgi nuotoliniu būdu. Ačiū už gerą laiką ir prasmingas valandas, iš kurių pasiėmiau naują suvokimą/požiūrį į save ir aplinką bei galimybę pažvelgti į vyrus kitu kampu. Džiaugiuosi šia investicija į save. Rekomenduoju!
Agnė Gargasaitė

Buvo neįtikėtinai stipru! Po teorinės dalies, atrodo, kad viskas sukrito į savo vietas. Viskas lyg ir anksčiau kažkur buvo girdėta, žinoma, bet šiandien taip kažkaip pasiekė mano protą ir širdį. Po seminaro net galva įsiskaudo, permąstant savo gyvenimą. Jaučiu, kad viskas bus gerai 🙂 Ačiū!!!
Aušra Zajančauskaitė

Seminaras man buvo labai naudingas po jo jaučiausi nuostabiai lyg man išaugo sparnai, jaučiau tai – būtent tokią nuostabią energiją. Jaučiau lyg vėl būčiau susitikus su savyje visą tą laiką slypėjusia moterimi tik dėl ją supančios aplinkos ir prisitaikymo nedrįstančia ja būti iki galo. Esu jautri moteris, todėl paleidimų ir sąmoningumo patirtis man atidarė duris į geresnį santyki su savimi ir kitais. Neseniai sukūriau šeimą, turiu du mažus vaikus, todėl tiesa, vertybių klausimas, pagarbos vyrui klausimas man ypač svarbus dėl savęs ir visų šių mylimų žmonių aplinkui mane. Noriu augti ir ugdyti savyje moterį su stipriomis vertybėmis, noriu būti sąmoninga ir gyventi tiesoje, noriu išmokti žavėtis vyrais kaip visuma.
Jurga Lukoševičiene Adomo dėkoju, kad esate ir taip nuošidžiai dalinatės savo patirtimi – Jūs tikras įkvėpimo šaltinis!

Milda Kernevičienė

Seminarą veda, lektorė ir knygų autorė

JURGA LUKOŠEVIČIENĖ ADOMO

Pristatoma per:

Manau, kad mes, moterys, tikrai nesame kaltos dėl to, kad dažnai santykiai tampa sudėtingi ar visai nesidėlioja.

Tai tiesiog pasekmė nuo vaikystės matyto šeimos modelio ir auklėjimo, visuomenės dėliojamų stereotipų, asmeninių išskirtinių įvykių sekos, palikusių užspaustas emocijas, suformavusių nepalankią santykiams pasaulėžiūrą ir žalingus pamatinius įsitikinimus.

Visa tai įmanoma pakeisti, paleisti ir pereiti į kitą gyvenimo kokybę. Žinau, nes pati tai išgyvenau.

Po savo asmeninės transformacijos, kurioje perėjau ugnį ir ledą, jaučiuosi labai užtikrinta, ką reikia daryti, jei moteriai norisi gražios, laimingos santuokos ir stiprios, harmoningos šeimos. Daug savo istorijos detalių aprašiau bestseleriais tapusiose knygose (Jurga Adomo “AŠ+MB=AŠ” ir “AŠ-MB=Nauja pradžia”).

Supratau, kas moters ir vyro santykiuose tikrai efektyvu, o kas neturi jokios vertės. Pavyzdžiui, moters išvaizda visada stipriai pervertinama. Daug kas kalba apie moters vidinį grožį, moteriškumą, bet nepasako konkrečiai, kas tai yra? Kaip tai ugdyti?

Aš suvokiau, kaip galima išmokti tikrojo moteriškumo, kuris padeda ne tik pritraukti sutuoktinį, bet ir vėliau laimingai puoselėti ilgametę santuoką. Eiti kartu per gyvenimą, auginti vaikus ir jausti džiaugsmą.

Mano asmeninio keitimosi, moteriškumo, sąmoningumo, dvasinio tobulėjimo, sielos augimo kelias buvo tobulai nuožmus. Daugiau nei dvidešimties dienų badavimas geriant tik vandenį, asmeniniai mokytojai, susitikimai su nušvitusiais žmonėmis, meditacijos (penki Vipassanos meditacijos kursai ir kitos meditacijos), iniciacijos, paskaitos, seminarai (Lietuvoje ir užsienyje), knygos…

Tiesiog suvokiau, kad turėjau labai mažai laiko. Tada man buvo jau virš trisdešimt ir jaučiau, kad liko vos vienas šansas išbandyti dar vieną draugystę ir arba šeima, arba vieniša amžiams. Todėl panorau šiam šansui maksimaliai pasiruošti. Kaip olimpiadai.

Po kelerių metų intensyvaus darbo su savimi pasijaučiau išsprendusi vidines problemas, kurios stodavo skersai kelio į gražių santykių kūrimą. Po viso to netrukau sutikti nuostabaus vyro. Idealiai tokio, kokį buvau apsirašiusi savo svajonių sutuoktinio faile. Pasipiršo vos po pusmečio draugystės, po metų susituokėme ir planavome pirmagimį.

Dabar jau skaičiuojame septintus santuokos metus ir auginame dvi dukras. Mūsų santykiai tik gerėja ir toliau vystosi į dar didesnę harmoniją ir bendrystę. Matau, kaip puikiai pasiteisina viskas, ko jau esu išmokusi. Nuolatos tobulinuosi papildomai. Mokiausi dviejose JAV emocinio lavinimo mokyklose: „The Release Technique“ ir „The Sedona Method“.

Pedagoginę patirtį įgavau dėstydama bakalauro ir magistro studentams keliose Lietuvos akademijose (VDA, VDA KF, LMTA). Taip pat bendradarbiavau su psichologais dirbant “Kūrybinių partnerysčių” projekte (remiantis aštuonerius metus Jungtinėje Karalystėje vykdytos programos „Creative Partnerships“), padedančiame mokytis ir integruotis į kolektyvinę veiklą sudėtingesnės psichikos paaugliams.

Šiuo metu vedu paskaitas ir asmenines konsultacijas moterims santykių klausimais.

Sulaukiu labai daug dėkingumo ir atsiliepimų apie moterų pokyčius, kai Jos pradeda taikyti mano perduodamus mokymus.

Dėl to nusprendžiau pasidalinti žiniomis su dar platesne auditorija ir surengti šį viešą internetinį seminarą.

Visoms sakau, kad jei pavyko man, vadinasi pavyks kiekvienai.

Seminaro įrašo kaina: 80 Eur 65 Eur

Miela, Jurga, noriu padekoti uz nuostabu webinaro laika!😍 Jauciuosi taip turiningai praleidusi diena 😃 Dar stipriau isjauciau visa informacija ir dar labiau isisamoninau viska apie ka jau buvom kalbejusios 😊 Vis dar tebesijauciu tokioj meditatyvioj busenoj… 🙏😊 Visapusiskai emiau tiketi, kad tikrai imanoma sukurti laimingus santykius ir atsirado dar daugiau tikejimo Savimi ir ryzto eiti link ju sukurimo! 😊 Kazkuria akimirka net asaros susikaupe is dekingumo, nes tokia meile pajutau Tau ir visai jusu seimai 😊🥰 Zaviuosi Tavimi, Tavo paprastumu, jaukumu ir tuo nuosirdziu atvirumu, kuri spinduliuoji 🌸🌸🌸 Aciu! Aciu! Aciu! 💗
Vaida Juodokaitė

Nuostabus seminaras 🙂 labai patiko kad viskas taip aiškiai, konstruktyviai, nuosekliai. Dėkoju už pasidalijima asmenine patirtimi, už įkvėpima toliau tobulėti.
Neringa

Buvo nuoširdu, paprasta, aišku…liko tik dirbti, dirbti ir dirbti su savimi 🙂 Po seminaro buvau visiškoje ramybėje ir taikoje su savimi. Manau, kad Tavo, Jurga, kalbėjimas perdavė žinią ir suvokimą jog nieko nėra neįmanoma, reikia tik norėti ir būti nuožmiai sau.
Aušra Naujalienė

Ačiū už seminarą, už tokį nuoširdų ir atvirą pasidalinimą patirtimi. Viso seminaro neturėjau galimybės išklausyti, lauksiu įrašo, bet tiek kiek girdėjau buvo labai naudinga man, dėl pagarbos vyrams, dėl baimės tėčiui, dėl vertybių nusistatymo ir jų laikymosi. Informacija pateikta su tokia meilė, kad norėjosi girdėti ir priimti kiekvieną žodį.
Loreta

Jurgos seminaras paliko didelį įspūdį, jis prabėgo nepastebimai, atrodė, kad praėjo tik kelios valandos, o jau pabaiga. Paleidinėju jau eilę metų, tačiau seminaras jausmų iškėlė daug, su kuriais teko padirbėti, nes pradėjo lįsti į paviršių. Supratau, kur dar sau meluoju, ką slepiu, nepasitikiu, ar bijau. Prieš septynerius metus susipažinau su Jurga, ji buvo nuolat krizenanti mergaičiukė. Stebėjau jos vidinę transformaciją visą šį laiką, mokiausi iš jos ir Ryčio, daug kas pasikeitė mano mąstyme ir gyvenime.Dabar man Jurga tapo vidinės ramybės, stiprybės, nepalaužiamo tikėjimo savo vertybėmis ikona. Ji žino, ko nori, kur eina ir atkakliai to siekia, kartu išlikdama nepaprastai moteriška, švelni, šilta. Tai paperka, norisi sekti paskui ją, mokytis. Labai ačiū, Jurgute, už krištolinį skaidrumą, dalinimąsi tuo, kuom pati kvėpuoji. Manau, kad visos šio seminaro dalyvės, kiekviena sau, gavome labai daug. Sėkmės Tavo kelyje.
Rima Jurevičienė

Visuma patiko, visos dalys buvo gerai apgalvotos ir sudėliotos. Iš kiekvienos dalies pasiemiau daug naudingos informacijos. Paledimų praktika labai patiko, tiek teorinė, tiek praktinė dalys, gerai, kad dar yra atskiras klausimynas pdf.
Jūratė N.

Seminaras patiko,tiesiog nuoširdžiai viskas pateikta,tikrai nesigailiu nusipirkus ir rekomenduoju kitoms moterims. Svarbiausia man buvo paleidimo praktika.

Rūta Gudeikienė

Svarbiausia savo vertybės ir pagarba sau ❤️ Dažnai mes, moterys pamirštame save. Negerbiame vyrų, dažnai ir savęs, pasielgdamos netinkamai prieš save, vaikus, vyrą. Pagarba visa ko pagrindas. Pagarba žmogaus pasirinkimui, kaip sielos kelionės (net jeigu tai pijokaujantis, gatvėje besišlaistantis). Gerbkime save bei kitus 😍 Dėkoju, Jurga Adomo, už galimybę augti kartu, pabūti (nors ir virtualiai) šalia, pasisemti išminties. Tobuliausia karantino diena 🥰
Jurga Raizgienė

Labai džiaugiuosi įsigydama šį webinarą. Iš tiesų stiprus. Pasiemiau viską: ypatingai tuos 3 esminius dalykus:) dar klausysiu ir klausysiu ir stengsiuos judėt pagal Jurgos nurodymus:) Labai ačiū Jurga🙏🏻
Gražina Dzedziukevič

Seminaras labai patiko, nuoširdus ir jaukus su atvirais pasidalinimais. o išsinešu kelias praktikas, kurias planuoju itraukti į savo dienotvarkę, tą trejetuką apie kurį pasajojote, Tiesa , Vertybes, Pagarba.
Rūta

Pasiemiau keleta geru patarimu, patiko ir praktikuosiu saves isiklausyma. Geras seminaras. As turejau ir Rycio seminara, tai jau daug buvau gavus is ten. Sekmes, Jurga. Man patiko tavo pacios energetika ir atidirbtas ismintingas draugavimas su tavo pacios tiesa.

Renata Alosi

Jauciu didziuli dekinguma Jurgai uz tai, kad ji pasidalino su mumis savo per praktikas patikrintomis ziniomis. Jos stipriai ikvepia augti, gilintis bei save priimti ir suvokti kaip absoliucia aplinkos kureja. Taip, butent, tai kuo Jurga pasidalino, yra irankiai darbui kuriant nuostabius santykius su savimi, savo artimiausiais zmonemis ir tuo paciu gerinti rysi su visu pasauliu.
Evelina Velkaitė

Labai patiko seminaras. Absoliutus išgryninimas trijų temų ir labai koncentruotai viskas išdėstyta. Labai džiaugiuosi, kad buvo online, nes tikrai su tokiu koncentruotu informacijos kiekiu šitiek valandų būtų sunku išsėdėti vienoje kėdėje. Tai, kad galėjau nevaržomai pajudėti pagal savo poreikius man padėjo neįsitempti ir labiau susikaupti. Tai, kad galėjau po seminaro vėl perklausyti įrašą man buvo ypatinga dovana. Nes antrą kartą klausantis galėjau konspektuoti tai, kas man aktualu, o kai kurias vietas perklausyti po kelis kartus, kad labiau jas suprasčiau. Tai, kad yra priedas su paleidimo technika ir jis yra įraše kurį galima visada perklausyti, taip pat dovana. Klausimų atsakymų dalis taip pat nuostabi, nes jos klausydama atradau dar papildomų atsakymų sau. Pvz. Kodėl pritraukiu tuos vyrus, kurie nepatinka… todėl, kad yra pamoka juos išmokti gerbti išlaikant savo vertybes. Man tai pakeitė savo pačios susikurtą požiūrį į vyrus ir pajutau palengvėjimą. Dalis apie vertybes leido man suvokti, kad aš neskyriau joms laiko ir niekada nesu dariusi joms sąrašo. Atlikau sau namų darbus ir prašviesėjo akyse. Išmokti sakyti tiesą sau, man padėjo suprasti savo klaidas ir kas ir kodėl aplink mane vyksta. Dalis apie pagarbą vyrams, mano dideliam džiaugsmui padėjo priartėti prie atsakymo į sau keliamą klausimą – ką žino ir ką daro tie žmonės, kurie gyvena harmoninguose santykiuose ir šeimose, o man tai nepavyksta įgyvendinti… Visus šiuos atradimus sau padariau po pakartotinos perklausos. Jei tai būtų buvęs seminaras salėje, tikrai būčiau pavargus ir prisiminus tik dalį visos informacijos. Po tokios koncentruotos informacijos man norėjosi kiek išplėstinės informacijos ir nagrinėjimo, todėl mielai dalyvaučiau jei toks kursas būtų online. Iki begalybės jums dėkinga už nuostabų milžinišką darbą, skirtą laiką ir meilę dalintis. Seminaro vertė labai didelė, o finansiškai aš lengvai galėjau jį nusipirkti. Jei tai būtų salėje, manau, kad finansiškai man jis šiai dienai kolkas būtų sunkiai prieinamas. Todėl dar karta esu dėkinga už dovaną. 🙏🏼

Nemira Bilevičienė

Jurga žiniasklaidoje